Rezervări: 0786.428.087 (Luni - Vineri 09:00 – 15:00)

Regulament & Taxe Iaz Bila 2

Regulament & taxe Iazul Bila 2 pentru sezonul de pescuit 2017

S.C Pescăria Bila S.R.L. este administratorul legal al bazinelor de pescuit Lacul Cămineasca și Iazul Bila 2. Aceste lacuri au fost special amenajate și populate pentru a satisface exigențele oricărui amator de pescuit și natură. Vă invităm să citiți mai jos condițiile de pescuit, taxele și regulamente pentru Iazul Bila 2.

Regulament & Taxe Iazul Bila 2

Accesul pe amenajarea “IAZ BILA 2” se va permite ulterior legitimării și semnării de luare la cunoștință și respectare a prezentului REGULAMENT.

Taxă pescuit sportiv Iaz Bila 2

Valabil începând cu data de 18.03.2017.

ATENȚIE! Se pescuiește doar pe malul amenajat. Locuri disponibile: 50.

  • 30 lei / 2 lansete / 12 ore (pescuit de zi – Catch & Release): de la ora 06:00 până la ora 18:00;
  • 50 lei / 4 lansete / 12 ore (pescuit de zi – Catch & Release): de la ora 06:00 până la ora 18:00;
  • 100 lei / 4 lansete / 24 ore (Catch & Release): de la ora 18:00 până la ora 18:00 a doua zi;

Se pot reține contra cost (20 lei/kg TVA inclus) doar exemplare de Crap (Comun sau Oglindă) cu o greutate ce nu depășește 3 kg. Orice altă specie de pește se eliberează necondiționat. Exemplarele de pește manevrate necorespunzător, rănite, vor fi achitate de cel responsabil cu prețul de 40 lei/kg!

Regulament Iaz Bila 2

După descărcarea echipamentului de pescuit în standul ales, automobilele vor fi parcate in locul special amenajat.

Partida de pescuit la 12 ore se desfășoară numai pe timp de zi, de la ora 6:00 pana la ora 18:00, in sistem Catch & Release.

Pescarul, dacă dorește să rețină unul sau mai mule exemplare de crap, o poate face, contra cost (la prețul de 20 Ron/Kg –TVA inclus) numai prin anunțarea administrației încă de la achitarea taxei.

Se vor păstra în saci speciali de păstrare (puși la dispoziție de administrație) doar exemplarele de CRAP care urmează a fi reținute contra cost. Celelalte exemplare capturate vor fi manevrate cu grijă și se vor elibera imediat fără a fi rănite (pot fi, după caz, fotografiate).

Indiferent de varianta de taxare achitată, pe un loc de pescuit (stand) va pescui o singură persoană.

Este permis pescuitul doar cu lansete „de crap” sau „feeder” cu monturi prevazute cu un singur cârlig și care permit eliberarea plumbului sau a coșulețului momitor în caz de ruptură; Este interzisă utilizarea înaintașul textil.

Este INTERZIS pescuitul la undiță, sau “la plută” indiferent de tipul echipamentului utilizat.

Pescarii sunt rugați să se comporte civilizat, fără țipete, injurii sau alte manifestări de natură să deranjeze ceilalți pescari.

Este INTERZISĂ ascultarea oricărui tip de muzică la difuzor.

Plantatul este INTERZIS.

Pescarii au obligația să permită controlul automobilului, atât la părăsirea amenajării cât și pe parcursul desfășurării partidei de pescuit.

Pescarul care face cunoscut Administrației faptul că alt pescar sustrage sau ascunde pește și dacă acest lucru va fi dovedit, va fi recompensat cu două partide de pescuit.

Pescarii sunt obligați să mențină curățenia generală a locului de pescuit. Este strict interzisă aruncarea resturilor menajere sau de altă natură, pe mal sau în apă. Se vor utiliza sacii menajeri primiți în momentul achitării Taxei.

Este strict interzisă aprinderea focului direct pe sol.

Nerespectarea prezentului Regulament are drept consecință terminarea partidei de pescuit pentru cel în cauză, cu eliberarea peștelui și fără pretenții de returnare a taxei.

Notă

În fiecare zi de Luni a săptămânii (excepție sărbătorile legale, ocazie în care lacul este deschis la pescuit), pescuitul este OPRIT pentru efectuarea de lucrări specifice de întreținere și amenajare.

Relații clienți – 0786.428.086 Dna. Daniela
Rezervări – de marți până vineri între orele 08:00-15:00 – 0786.428.087 – Dl. Nelu
Sesizări – 24 ore din 24, 7 zile din 7: 0786.428.084 Dl. Vali și 0786.428.085 Dl. Claudiu

bombe și arici

Mai multe despre Iazul Bila 2

Vezi toate imaginile publicate în Galeria Foto sau citește detalii despre Iazul Bila 2.

Informații utile

Balta Cămineasca este închisă pentru pescuit sportiv. Rămâne deschisă Bila2!

Urmărește-ne

Info trafic

2 vizitatori online acum

Pin It on Pinterest

Share This