Deși ultimele zile ale lui Martie par perfecte pentru o baie de soare și relaxare, pe Iazul Bila 2 se muncește asiduu pentru a spori gradul de confort în care pescarii de crap sau feeder să își desfășoare activitatea.

Iazul Bila 2 martie 2017

Dacă pe Balta Cămineasca au răsărit Gălbenele, Violete, Toporași și alte minunate flori, pe Bila 2 au început să răsară pontoane. Suntem conștienți că a avea o baltă bine populată cu exemplare de Crap, Cteno, Caras, Babușcă și Roșioare de poveste nu este suficient. Modul în care un pescar accesează resursa piscicolă este și ea importantă, noroiul și umezeala vor fi lucruri din trecut.

Iazul Bila 2 martie 2017

Mai mult decât atât, am înțeles faptul că peretele de stuf, deși oferă un grad de intimitate sporit, deranjează și chiar încurcă pescarul în timpul drill-ului, mai ales când la capătul firului ai un pește energic care face tot ce îi stă în putință să ajungă în agățătură. Tocmai de aceea, pontoanele au fost proiectate cu o lungime suficient de mare pentru a oferi pescarului un avantaj în lupta cu peștele.

Iazul Bila 2 martie 2017

Pentru că suntem pescari și ne-am lovit de multe ori de acest aspect, adică momentul neplăcut al șederii pe un ponton minimalist ce te pune să fi maestru în echilibristică odată ce ai montată pe el o baterie de crap de 4 lansete, noi le-am făcut mari și generoase, veți avea spațiu suficient pentru tot echipamentul din dotare.

Capturi Iazul Bila 2 martie 2017

Și dacă tot ne-am pus pe făcut poze, am fost în vizită și pe la pescarii ce au avut norocul să poată face o partidă de pescuit la Crap într-o zi de Marți. Peștii au cooperat pe deplin și putem spune că a fost o zi excelentă la „birou”.

Capturi Iazul Bila 2 martie 2017

Dacă și tu ești sătul de cubicaluri, telefoane și zgomotul infernal al traficului cotidian, încearcă o partidă de pescuit în timpul săptămânii. Încarcă-ți bateriile!

Share This