Regulament & Taxe Iaz Bila 2

Regulament & taxe Iazul Bila 2 pentru sezonul de pescuit 2023

S.C Pescăria Bila S.R.L. este administratorul legal al bazinelor de pescuit Lacul Cămineasca și Iazul Bila 2. Aceste lacuri au fost special amenajate și populate pentru a satisface exigențele oricărui amator de pescuit și natură.

S.C Pescăria Bila s.r.l nu este responsabilă pentru eventuale daune, accidente şi accidentări întâmplate pe suprafeţele administrate.

Vă invităm să citiți mai jos condițiile de pescuit, taxele și regulamente pentru Iazul Bila 2.

                         Regulament & Taxe Iazul Bila 2

 

 Accesul pe amenajarea “IAZ BILA 2” se va permite ulterior legitimării și semnării de luare la cunoștință și respectare a prezentului REGULAMENT.

Întrucât lacul găzduieşte diverse competiţii private de pescuit, vă rugăm să verificaţi calendarul competiţional, ce poate suferi modificări periodice. Toate aceste vor fi notate în timp real şi vor fi disponibile pe pagina noastră la secţiunea : Concursuri .

TAXE VALABILE ÎNCEPÂND CU DATA DE 31.03.2023

Pescuit ” la căsuţe ” 

Acestea sunt construite la pontoanele 1-10 şi fac obiectul inchirierii „la pachet” , adică ponton + căsuţă, tarifele sunt pentru pescuit C & R pentru 4 scule, 2 pescari cu drepturi depline  :

100 Lei pentru 12h de la 6:00 până la 17:30 de Marţi – Duminică

200 Lei pentru 24h de la 18:00 până la 17:30 a 2-a zi , de Marţi – Duminică

Pescuit ” la pontoane ” locurile 11 – 27


80,00 Lei / 4 lansete / 12 ore – pescuit catch & release – de la ora 06:00 până la ora 17:30
150,00 Lei / 4 lansete / 24 ore – pescuit catch & release – de la ora 18:00 până a-II-a zi la ora 17:30
La ora 17:45 standurile vor fi complet eliberate !
Se pescuiește doar de pe malul amenajat CU PONTOANE – în total 27 standuri – din care
STANDURILE 1 și 2 sunt disponibile doar în regim ‘’ PROTOCOL’’
În oricare variantă de taxare, tarifele sunt valabile pentru un ponton, maxim 2 pescari cu drepturi depline și în limita a 4 lansete .
Membrii Clubului APS au reducere 10 Lei/12h si 20 Lei/24h  ;


                                                    Reţinere peşte pentru consum propriu

Contra cost se pot reţine :

Crap : doar exemplare sub 5kg la preţul de 25lei per kg (TVA inclus)

Caras : indiferent de talie la preţul de 15 lei per kg ( TVA inclus)


Exemplarele din specii rapitoare sau fitofage, capturate accidental sau exemplarele de CRAP si CTENO cu o greutate mai mare de 5 Kg, vor fi eliberate necondiţionat, vii si fară a fi rănite !


PENTRU EXEMPLARELE RĂNITE SAU OMORÂTE, SE VA ÎNTOCMI UN PROCES-VERBAL DE
CONSTATARE, URMÂND CA ÎN FUNCȚIE DE SPECIA ȘI GREUTATEA EXEMPLARULUI, ACESTA SĂ FIE ACHITAT LA UN PREȚ CUPRINS ÎNTRE 50,00 și 150,00 Lei / KG.
NOTA:
1. În zilele sau intervalele orare în care parametrii fizico-chimici ai apei iazului trebuiesc îmbunătățiți, administraţia își rezervă dreptul de pune în funcțiune sistemele de aerare și destratificare ;
2. ÎNCEPÂND DE DUMINICĂ ORA 18:00 ȘI PĂNĂ MARȚI LA ORA 06:00 PESCUITUL ESTE
OPRIT ÎN VEDEREA EFECTUĂRII LUCRARILOR SPECIFICE ȘI DE ÎNTREȚINERE

Regulament :
 Accesul pe amenajare și la resursa sa piscicolă, se va permite ulterior legitimării și semnării de acceptare a prezentului Regulament în ‘’ Registrul de control acces – IAZ BILA 2 ’’ apoi se va achita taxa corespunzătoare partidei de pescuit.
 După descărcarea echipamentului de pescuit în stand, automobilul sau autorulota pot rămâne parcate la marginea standului pe calea de acces pietruită, fără a fi călcat spațiul verde și fără a stânjeni trecerea altui automobil pe langa acestea;
 La finalizarea partidei de pescuit, echipamentul se poate strânge, însă încărcarea sa în automobil se va face numai în prezența unui reprezentant al administrației;
 Pescarii au obligația să permită reprezentanților administrației controlul automobilului, atât la încărcarea echipamentului cât și pe parcursul desfășurării partidei de pescuit;
 Se va pescui doar în perimetrul standului fără a stânjeni sau ‘’presa’’ vecinii; Fiecare stand are în malul opus un număr corespunzător acestuia și balize de delimitare stânga / dreapta;
 Înfigerea oricărui tip de suport în structura pontonului este interzisă – obligatoriu se vor utiliza suporți speciali pentru ponton ( rod+pod, scaune sau lăzi modulare prevăzute cu suporți ptr. lansete )
 Linia principală va avea un diametru minim de 0,25mm.Este permis pescuitul doar cu monturi prevăzute cu un singur cârlig și care permit eliberarea plumbului sau a coșulețului momitor în caz de ruptură;
 Este permis și pescuitul “ la plută ” indiferent de tipul echipamentului utilizat, atât timp cât linia principală nu este din fir textil, iar firul forfacului este de diametru mai mic decât cel al liniei principale !
 Plantatul este INTERZIS !!
 Este obligatorie utilizarea saltelei de primire (tip cădiță), a sprayului dezinfectant și a sacilor de păstrare, echipament care va fi pus la dispoziția pescarului şi care este inclus în taxa pentru pescuit.
 Ulterior capturării, manipularea peștelui se va face cu deosebită grijă, numai în saltea sau la foarte mică distanță deasupra acesteia, iar eliberarea peștelui se va face în cel mai scurt timp;
 Pescarii sunt obligați să mențină curățenia generală a locului de pescuit.

Este strict interzisă aruncarea chiștoacelor, a resturilor menajere sau de orice alta natura, pe mal sau în apă;
 Este strict interzis aprinderea focului direct pe sol – la cerere, administratia va pune la dispozitia pescarului un grătar cu picioare. Acest serviciu este oferit gratuit !
  Nerespectarea prezentului Regulament are drept consecință terminarea partidei de pescuit pentru cel (cei) în cauză, – fără a exista pretenții de returnare a taxei și interzicerea accesului în viitor !!
 SC PESCĂRIA BILA SRL nu își asumă răspunderea pentru eventuale daune sau accidente
suferite în perimetrul administrat. Pescarul este singurul responsabil pentru integritatea
bunurilor și persoanei sale.

 

 Rezervări – de Marți până Vineri între orele 10:00-15:00 – 0786.428.086

 Sesizări – 24 ore din 24, 7 zile din 7: 0786.428.083

bombe și arici

Mai multe despre Iazul Bila 2

Vezi toate imaginile publicate în Galeria Foto sau citește detalii despre Iazul Bila 2.

Urmărește-ne

Share This