Regulament & Taxe Iaz Bila 2

Regulament & taxe Iazul Bila 2 pentru sezonul de pescuit 2019

S.C Pescăria Bila S.R.L. este administratorul legal al bazinelor de pescuit Lacul Cămineasca și Iazul Bila 2. Aceste lacuri au fost special amenajate și populate pentru a satisface exigențele oricărui amator de pescuit și natură. Vă invităm să citiți mai jos condițiile de pescuit, taxele și regulamente pentru Iazul Bila 2.

Regulament & Taxe Iazul Bila 2

În perioada 02.12.219 şi 15.03.2020, Iazul Bila2 este ÎNCHIS pescuitului sportiv ! 

Accesul pe amenajarea “IAZ BILA 2” se va permite ulterior legitimării și semnării de luare la cunoștință și respectare a prezentului REGULAMENT.

Taxă pescuit sportiv Iazul Bila 2

– Se pescuiește doar pe malul amenajat, pe pontoane. Locuri disponibile: 26. Regulament valabil pentru sezonul 2019.

  • Notă: În fiecare săptămână, începând de Duminică ora 18:00 şi până Marţi ora 06:00, lacul este ÎNCHIS pescuitului sportiv! Excepţie se face cu ocazia sărbătorilor legale ce pică în zile de Luni şi Marţi ( punti, sărbători legale etc. ) . În aceste situaţii excepţionale, lacul rame deschis!
  • 100 lei / 4 lansete / 12 ore (pescuit de zi – se pot reţine 5 kg Caras): de la ora 06:00 până la ora 17:30;
  • 150 lei / 4 lansete / 24h cu retinere 5kg Caras : de la ora 18:00 până la ora 17:30 a doua zi;
  • 50 lei / 4 lansete / 12 ore (pescuit de zi – Catch & Release): de la ora 06:00 până la ora 17:30;
  • 100 lei / 4 lansete / 24 ore (Catch & Release): de la ora 18:00 până la ora 17:30 a doua zi;

Se pot reține contra cost (25 lei/kg TVA inclus) doar exemplare de Crap (Comun sau Oglindă) cu o greutate ce nu depășește 3 kg, maxim 2 bucăţi  se pot reţine. Exemplarele de pește manevrate necorespunzător, rănite, vor fi achitate de cel responsabil cu prețul de 40 lei/kg!

Se pot închiria grătare şi saltale de primire direct de pe baltă. Luaţi legătura cu personalul angajat pentru a le accesa.

Nota:

  • Tarifele sunt valabile pentru 2 pescari cu drepturi depline per ponton în maximul a 4 lansete per ponton.
  • Închiriere saltea de primire tip cădiţă : 20 lei – partidă
  • Închiriere Grătar : 20 lei – partidă
  • Partidele la 24h se pot efectua doar cu recomandare  prealabilă şi acceptul express al Administratorului lacului

Regulament Iazul Bila 2

După descărcarea echipamentului de pescuit în standul ales, automobilele vor fi parcate în locul special amenajat. La finele partidei de pescuit, se va anunţa echipa de pază pentru a fi prezentă la încărcarea bagajului, înainte de a aduce automobilul la locul de pescuit.

Este OBLIGATORIE salteaua de primire pentru Crap, este Interzisă manevrarea peştelui pe ponton sau pe iarbă ! Dacă nu deţineţi una, aceasta se poate închiria de pe baltă.

Partida de pescuit la 12 ore se desfășoară numai pe timp de zi, de la ora 6:00 pana la ora 17:30, in sistem Catch & Release.

Pescarul, dacă dorește să rețină unul sau mai multe exemplare de crap, o poate face, contra cost (la prețul de 20 Ron/Kg –TVA inclus) numai prin anunțarea administrației încă de la achitarea taxei.

Se vor păstra în saci speciali de păstrare (puși la dispoziție de administrație) doar exemplarele de CRAP care urmează a fi reținute contra cost. Celelalte exemplare capturate vor fi manevrate cu grijă și se vor elibera imediat fără a fi rănite (pot fi, după caz, fotografiate).

Indiferent de varianta de taxare achitată, pe un loc de pescuit (stand) pot pescui două persoane cu drepturi depline, în limita maximă a 4 lansete.

Este permis pescuitul doar cu lansete „de crap” sau „feeder” cu monturi prevazute cu un singur cârlig și care permit eliberarea plumbului sau a coșulețului momitor în caz de ruptură;

Este permisă utilizarea înaintașului din fir textil.

Este INTERZIS pescuitul la undiță, sau “la plută” indiferent de tipul echipamentului utilizat.

Pescarii sunt rugați să se comporte civilizat, fără țipete, injurii sau alte manifestări de natură să deranjeze ceilalți pescari.

Este INTERZISĂ ascultarea oricărui tip de muzică la difuzor.

Plantatul este INTERZIS.

Pescarii au obligația să permită controlul automobilului, atât la părăsirea amenajării cât și pe parcursul desfășurării partidei de pescuit.

Pescarul care face cunoscut Administrației faptul că alt pescar sustrage sau ascunde pește și dacă acest lucru va fi dovedit, va fi recompensat cu două partide de pescuit.

Pescarii sunt obligați să mențină curățenia generală a locului de pescuit. Este strict interzisă aruncarea resturilor menajere sau de altă natură, pe mal sau în apă. Se vor utiliza sacii menajeri primiți în momentul achitării Taxei.

Este strict interzisă aprinderea focului direct pe sol. Sunt permise numai grătarele pe picioare. Dacă nu deţineti unul, acesta poate fi pus la dispoziţie de către administraţie contra sumei de 20 lei ( cărbunii sau lemnele trebuiesc aduse de fiecare pescar )

Nerespectarea prezentului Regulament are drept consecință terminarea partidei de pescuit pentru cel în cauză, cu eliberarea peștelui și fără pretenții de returnare a taxei.

Notă!

Din cauza nivelului scăzut de oxigen în bazin şi pentru a preveni mortalitatea piscicolă, în perioada 10.07.2019 – 30.09.2019 vă aducem la cunoştinţă că în fiecare zi, în invervalul orar 05:30-06:00 şi 17:30-18:00, se va circula dus-întors cu barca cu motor ( la viteză moderată) pe traseul Dig Iazul Bila2 – Dig Iaz Albele. Această activitate are ca scop destratificarea şi oxigenarea apei ! Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat.

Rezervări – de marți până vineri între orele 10:00-15:00 – 0786.428.086
Sesizări – 24 ore din 24, 7 zile din 7: 0786.428.083

bombe și arici

Mai multe despre Iazul Bila 2

Vezi toate imaginile publicate în Galeria Foto sau citește detalii despre Iazul Bila 2.

Urmărește-ne

Share This