Regulament & Taxe Iaz Bila 2

Regulament & taxe Iazul Bila 2 pentru sezonul de pescuit 2020

S.C Pescăria Bila S.R.L. este administratorul legal al bazinelor de pescuit Lacul Cămineasca și Iazul Bila 2. Aceste lacuri au fost special amenajate și populate pentru a satisface exigențele oricărui amator de pescuit și natură.

S.C Pescăria Bila s.r.l nu este responsabilă pentru eventuale daune, accidente şi accidentări întâmplate pe suprafeţele administrate.

Vă invităm să citiți mai jos condițiile de pescuit, taxele și regulamente pentru Iazul Bila 2.

Regulament & Taxe Iazul Bila 2

 

 Accesul pe amenajarea “IAZ BILA 2” se va permite ulterior legitimării și semnării de luare la cunoștință și respectare a prezentului REGULAMENT.

Întrucât lacul găzduieşte diverse competiţii private de pescuit, vă rugăm să verificaţi calendarul competiţional, ce poate suferi modificări periodice. Toate aceste vor fi notate în timp real şi vor fi disponibile pe pagina noastră la secţiunea : Concursuri . 

Important !

Pe IAZUL BILA 2
Se va putea intra doar pe bază de rezervare.
Rezervarea se va face doar dacă sunt îndeplinite o serie de condiții:
1. Să fie membru al unui club de pescuit la crap sau feeder și să poată demonstra această calitate în mod direct sau prin confirmare din partea conducerii Clubului Respectiv.
2. Să fie însoțit sau recomandat de un membru al unui club, sau de o persoană (re)cunoscută de către administrația SC PESCARIA BILA SRL, CLUB APS

Numarul de contact precum şi modalitatea în care se poate rezerva le puteţi regăsi aici

Accesul la standuri se va face după următorul program : 

– Intrarea se va face între orele 6:00 şi 8:00

– Părasirea incintei se va face între orele 18:00 şi 20:00

– În afara acestui orar, bariera va rămâne închisă

– Dacă intervine ceva urgent şi pescarul trebuie să părăsească incinta mai devreme, va anunta acest lucru la telefonul Administraţiei sau la cel al Echipei de Intervenţie.

 

Taxă pescuit sportiv Iazul Bila 2

 

– Se pescuiește doar pe malul amenajat, pe pontoane. Locuri disponibile: 27. Regulament valabil pentru sezonul 2021. 

 

  • Notă: În fiecare săptămână, începând de Duminică ora 18:00 şi până Marţi ora 06:00, lacul este ÎNCHIS pescuitului sportiv! Excepţie se face cu ocazia sărbătorilor legale ce pică în zile de Luni şi Marţi ( punti, sărbători legale etc. ) . În aceste situaţii excepţionale, lacul rame deschis!
  • 100 lei / 4 lansete / 12 ore (pescuit de zi – se pot reţine 5 kg Caras): de la ora 06:00 până la ora 17:30;
  • 150 lei / 4 lansete / 24h cu retinere 5kg Caras : de la ora 18:00 până la ora 17:30 a doua zi;
  • 50 lei / 4 lansete / 12 ore (pescuit de zi – Catch & Release): de la ora 06:00 până la ora 17:30;
  • 100 lei / 4 lansete / 24 ore (Catch & Release): de la ora 18:00 până la ora 17:30 a doua zi;

Se pot reține contra cost (25 lei/kg TVA inclus) doar exemplare de Crap (Comun sau Oglindă) cu o greutate ce nu depășește 3 kg, maxim 2 bucăţi  se pot reţine. Exemplarele de pește manevrate necorespunzător, rănite, vor fi achitate de cel responsabil cu prețul de 50 lei/kg!

Se pot închiria grătare şi saltele de primire direct de pe baltă. Luaţi legătura cu personalul angajat pentru a le accesa.

Nota:Tarifele sunt valabile pentru 2 pescari cu drepturi depline per ponton în maximul a 4 lansete per ponton.

  • Închiriere saltea de primire tip cădiţă : 20 lei – partidă
  • Închiriere Grătar : 20 lei – partidă
  • Partidele la 24h se pot efectua doar cu recomandare  prealabilă şi acceptul expres al Administratorului lacului

Regulament Iazul Bila 2

După descărcarea echipamentului de pescuit în standul ales, automobilele vor fi parcate în locul special amenajat. La finele partidei de pescuit, se va anunţa echipa de pază pentru a fi prezentă la încărcarea bagajului, înainte de a aduce automobilul la locul de pescuit.

Se interzice înfigerea picheţilor sau a suportului pentru lansete între scândurile Pontonului. Vâ rugăm să evitaţi deteriorarea în orice mod a pontoanelor.

 Este OBLIGATORIE salteaua de primire pentru Crap, este Interzisă manevrarea peştelui pe ponton sau pe iarbă ! Dacă nu deţineţi una, aceasta se poate închiria de pe baltă.

Partida de pescuit la 12 ore se desfășoară numai pe timp de zi, de la ora 6:00 pana la ora 17:30, in sistem Catch & Release.

Pescarul, dacă dorește să rețină unul sau mai multe exemplare de crap, o poate face, contra cost (la prețul de 25 Ron/Kg –TVA inclus) numai prin anunțarea administrației încă de la achitarea taxei.

Se vor păstra în saci speciali de păstrare (puși la dispoziție de administrație) doar exemplarele de CRAP care urmează a fi reținute contra cost. Celelalte exemplare capturate vor fi manevrate cu grijă și se vor elibera imediat fără a fi rănite (pot fi, după caz, fotografiate).

Indiferent de varianta de taxare achitată, pe un loc de pescuit (stand) pot pescui două persoane cu drepturi depline, în limita maximă a 4 lansete.

Este permis pescuitul doar cu lansete „de crap” si  „feeder” cu monturi prevăzute cu un singur cârlig și care permit eliberarea plumbului sau a coșulețului momitor în caz de ruptură

Este permis pescuitul la plută strict utilizând stilurile : Bolo, Match ( Sheffield ) sau Rubesiana

Este INTERZIS pescuitul la undiță.

Este permisă utilizarea înaintașului din fir textil

Pescarii sunt rugați să se comporte civilizat, fără țipete, injurii sau alte manifestări de natură să deranjeze ceilalți pescari.

Este INTERZISĂ ascultarea oricărui tip de muzică la difuzor.

Plantatul este INTERZIS.

Pescarii au obligația să permită controlul automobilului, atât la părăsirea amenajării cât și pe parcursul desfășurării partidei de pescuit.

Pescarul care face cunoscut Administrației faptul că alt pescar sustrage sau ascunde pește și dacă acest lucru va fi dovedit, va fi recompensat cu două partide de pescuit.

Pescarii sunt obligați să mențină curățenia generală a locului de pescuit. Este strict interzisă aruncarea resturilor menajere sau de altă natură, pe mal sau în apă. Se vor utiliza sacii menajeri primiți în momentul achitării Taxei.

Este strict interzisă aprinderea focului direct pe sol. Sunt permise numai grătarele pe picioare. Dacă nu deţineti unul, acesta poate fi pus la dispoziţie de către administraţie contra sumei de 20 lei ( cărbunii sau lemnele trebuiesc aduse de fiecare pescar )

 

Nerespectarea prezentului Regulament are drept consecință terminarea partidei de pescuit pentru cel în cauză, cu eliberarea peștelui și fără pretenții de returnare a taxei.

 Rezervări – de marți până vineri între orele 10:00-15:00 – 0786.428.086

 Sesizări – 24 ore din 24, 7 zile din 7: 0786.428.083

bombe și arici

Mai multe despre Iazul Bila 2

Vezi toate imaginile publicate în Galeria Foto sau citește detalii despre Iazul Bila 2.

Urmărește-ne

Share This